Mali Müşavirlik göreviyle bilinen ve kentin sevilen simalarından biri olan Mehmet Akif Ersoy, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Haydarbey Mahallesi’nden muhtar adayı olmuştu. Adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına hız kesmeden başlayan Mehmet Akif Ersoy, ‘Başın düşünce dara, Muhtar Akif’i ara’ sloganıyla sadece Haydarbey Mahallesi halkının değil, kent halkının dikkatlerini üzerine çekmişti. Ersoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti. KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nun nezdinde basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ersoy, Deveboynu’na anlamlı bir de hediye takdim etti. Üzerinde Arapça harflerle Allah ve Hz. Muhammet yazısıyla Osmanlı Devleti armasının yer aldığı tabloyu Başkan Deveboynu’na hediye eden Ersoy, medyanın önemli olduğuna vurgu yaptı.

BASIN MENSUPLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ”

Ziyaret sonra açıklamalarda bulunan Ersoy, “Haydarbey Mahallesi Muhtar Adayı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler basınını ve medyanın ne kadar önemli olduğunu bilen insanlarımız. Basın camiamızın özel bir günü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü geride bıraktık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiler çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız nezdinde bütün kent basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Haydarbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Akif Ersoy’a teşekkür etti.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz