Ağcalı Mahallesinde bulunan Aliye İzzetbegoviç parkında yapılan arama ve kontroller sırasında parktaki kamelyalara gizlenmiş vaziyette 9 adet suçta kullanabilecek kesici aletler ele geçirildi. Yapılan araştırmada kesici aletlerin daha önceden gizlendiği, şuan için kimler tarafından bırakıldığının tespit edilemediği, kişilerin tespiti ile ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi. Polis ekipleri, suç aletlerini parka gizleyen kişilerin kimliklerini tespit etmek için geniş kapsamlı iz incelemesi ve kamera çalışması yapacak. Sürekli polis denetiminden korkan şüphelilerin, denetimler esnasında üzerlerindeki suç aletlerini gelişigüzel attıklarını belirten yetkililer, denetimlerin aralıksız devam edeceğini hatırlattı.

PARK VE BAHÇELER TAMAMEN SUÇTAN ARINDIRILACAK
Mobil Park Polislerin yaptıkları bu yeni uygulama ile park ve bahçeleri tamamen suçtan arındırmayı hedefledi. En küçük bir kavga anında, bu suç aletlerinin tehlikeli sonuçlar için kullanılacağını, bunu önlediklerini ifade etti.

ARANAN KİŞİLERİN YAKALANMASI SAĞLANIYOR
Kahramanmaraş'ta Mobil Park Polisleri, tüm parkları hem fiziki tehditler yönünden analiz ediyor, hem aranan birçok kişinin yakalanmasını sağlıyor, hem de çevreyi rahatsız edenleri men ederek gerekli cezai işlemi uyguluyor. Bayan ve erkek polisler ile belediye zabıtalarından oluşan mobil park polisi ekipleri başarılı çalışmalara ulaşıyor.

Haber: Mesut Benli


 

Editör: Mahmut Beyaz