Kahramanmaraş’ın gelişmesine doğru orantılı olarak, farklı konseptlerle pek çok yeni mekan hizmete açılırken, bunlardan sonuncusu ve en dikkat çekeni Çalışkan Group tarafından kente kazandırılan Kiraz Cafe oldu. Cafe sektörüne yeni bir soluk getiren Çalışkan Group Kiraz Cafe, zengin menüsü ve ferah konseptiyle kısa sürede Kahramanmaraş halkının vazgeçilmez noktalarından biri olmayı hedefliyor. Birçok anlamında fark yaratan Çalışkan Group Kiraz Cafe’nin açılışı muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi. Gerek konsepti, gerek menüsü gerekse de güler yüzlü personeliyle sektörüne hızlı bir giriş yapan Kiraz Cafe’nin açılışına ilgi de yoğun oldu. Açılışa özel davetlilere ikramlık çeşitlerin yanı sıra her türlü soğuk ve sıcak içecekler de ikram edilirken, Orhan Ekin ve Dj Fiko’nun canlı müzik performansı katılımcılara eğlenceyi doruklarında yaşattı. Çalışkan Group Kiraz Cafe sahibi Yasin Çalışkan, gazetemize cafe hakkında bilgiler verdi. 7’den 77’ye bütün kent halkının gönül rahatlığıyla Kiraz Cafe’yi tercih edebileceğini belirten Çalışkan, bütün Kahramanmaraş halkını Kiraz Cafe’ye davet etti.

KİRAZ CAFE’Yİ ÇALIŞKAN GRUBA KAZANDIRDIK”

Çalışkan Group hakkında bilgiler veren Yasin Çalışkan, “Çalışkan Group olarak çeşitli alanlarda aktif bir şekilde yer alıyoruz. Çalışkan Danışmanlık bizim eğitim üzerine olan bir firmamız, kişisel gelişim ve hızlı okuma gibi kurslar düzenliyoruz. Çalışkan Su Arıtma Sistemlerimiz var, evsel ve endüstriyel ürünlerin pazarlamasını yapıyoruz. Maraş Bobin var, tekstil üzerine çalışıyoruz. Ve en son bünyemize Kiraz Cafe’yi kazandırdık” dedi.

7’DEN 77’YE HER KESİME HİZMET VERECEĞİZ”

Kafelerin insanların buluştuğu önemli mekanlar haline geldiğini dile getiren Çalışkan, Kiraz Cafe’de 7’den 77’e her kesime hizmet vereceklerini söyledi. Çalışkan, “Kafeler, artık insanların bir araya geldiği ve buluştuğu önem verilen mekanlar haline geldi. Çalışkan Group Kiraz Cafe’yi özellikle ailelere de çocuklara da hizmet verebileceğimiz yani 7’den 77’e her kesime hitap edebilecek bir şekilde tasarladık. Şuan da fix menü olarak sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini müşterilerimiz sürekli bulabilecekler. İnsanlarımız buraya geldiği zaman sadece çay ve kahveyle karnını doyurmaya çalışmayacak, her türlü yiyecek ve içeceği bulabilecekler. Biz burayı diğer cafelerden ayırmak istedik, burada asıl amacımız 7’den 77’ye herkese hizmet vermek” ifadelerini kullandı.

FERAH VE SADE BİR KONSEPTİMİZ VAR”

Müşterilerinin ferah bir ortamda gönül rahatlığıyla vakit geçireceğini anlatan Çalışkan, “Çarşamba ve Cumartesi günleri sabit olarak canlı müzik yapacağız. Bunun yanı sıra ferah bir ortamımız var, insanlar aileleriyle geldiği zaman sıcak bir ortamda güzel vakit geçirebilecek. Mekanımızın dizaynı diğer cafelere bakıldığı zaman gerçekten de çok sade ve ferah bir ortama sahip. bundan dolayı ailelerimize, Kahramanmaraş halkını her zaman için aramızda görmek bizi mutlu eder” dedi.

Son olarak kent halkını davet eden Çalışkan, “Açılışımıza ilgi beklediğimizden de yüksek oldu. Bütün davetlilere, katılımcılara sonsuz teşekkür ediyorum. Her zaman için hemşerilerimizi, eşimizi ve dostumuzu yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Bütün Kahramanmaraş halkımızı Kiraz Cafe’ye bir sıcak çay ve kahve içmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

İşletmeci Yasin Çalışkan misafirleriyle teker teker ilgilenirken, davetliler konsept ve nezih ortamıyla Kiraz Cafe’ye hayranlıklarını gizleyemedi.

Hem kahvaltı hem de akşam yemeklerinin olduğu menüsüyle dikkat çeken Kiraz Cafe’de ikramlık çeşitlerin yanı sıra her türlü soğuk ve sıcak içecekler de bulunuyor.

Bahçelievler Mahallesi’nde hizmete açılan Kiraz Cafe, uzman ve güler yüzlü personeliyle misafirlerini bekliyor.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz