Avrupa, Amerika, Afrika, Asya ve Avustralya dâhil olmak üzere 5 kıtada faaliyet gösteren, 130’dan fazla ülke de 440 milyon kişi tarafından tercih edilen bir dünya markası Beko, Çalkaya Ticaret çatısı altında uzun yıllardır Kahramanmaraşlılara hizmet veriyor. Son beş yıl içerisinde Avrupa’daki rakiplerinden daha fazla pazar payı kazanan ve Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası olan Beko, vatandaşların hem cebini hem de içini rahatlatıyor. Üretim ve organizasyon yapısı, farklı kültürlerden gelen, farklı ihtiyaçlara sahip insanların hayatlarını kolaylaştırmak üzerine kurulu olan Beko, sınırlara aldırmadan, ihtiyaç sahibi herkesin yanında olmayı merkeze koyan yaklaşımı ile de takdir topluyor.

KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET VERİYORUZ”
Dulkadiroğlu Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Çalkaya Ticaret çatısı altında faaliyet gösteren Beko, dayanıklılığı, kalitesi, uygun fiyatı ve müşteri odaklı hizmet anlayışla sektörün ihtiyacını karşılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çalkaya Ticaret Beko Satış Mağazası Sorumlusu Ahmet Çalkaya, “Çalkaya Ticaret olarak Kahramanmaraşlı hemşerilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet veriyoruz. Beko markamız dünyanın 100’den fazla ülkesinde satılan bir markadır. Bu açıdan da Beko’ya bir dünya markası diyebiliriz. Beko Avrupa’nın en çok satan beyaz eşya markasıdır. Bizde Çalkaya Ticaret olarak Beko’nun teknolojik ve enerji verimliliği yüksek ürünlerini satıyoruz” dedi.

ÖTV İNDİRİMİNE EK ÇALKAYA OLARAK İNDİRİMLER YAPTIK”
31 Mart’ta sona erecek olan ÖTV indirimi ile ilgili de konuşan Çalkaya, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kapsamında tüm ürünlerde indirim yaptıklarını söyledi. Çalkaya, “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kapsamında hem şirketimizin yaptığı indirimler var hem de bizim imkânlarımız dâhilinde yaptığımız indirimler var. Örnek verecek olursak firma yüzde 10’luk bir indirim sağlıyor. Bizde bazı ürünlerde yüzde 10’un üzerine bir yüzde 10’da biz indirim yapıyoruz ve böylece yüzde 20’ye varan indirimler oluyor. Mesela bizim diğer bir işletmemiz olan Tefal’da şu anda yüzde 50’ye varan indirimler var. Tüm ürünlerimizde indirimler yapıyoruz. Özellikle Beko ailesi olarak indirimlerimiz birçok ürünlerde mevcut” şeklinde konuştu.

Haber: Emre Akkış


 

Editör: Mahmut Beyaz