Ortaya koyduğu yatırımlarla Yeşiltepe mahallesine değer katan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni yatırımlarla bölgeyi zenginleştirmeye devam ediyor.
Doğal Yaşam Parkı’nın ardından 400 dönümlük yeni bir alan oluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu alanı da Extrem spor merkezi haline getirmek için çalışma başlattı.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın Heyecan Parkı diye isimlendirdiği merkezde çeşitli extrem sporların yapılabileceği bildirildi.


Bu kapsamda yapılan kule inşaatı ve alanın düzenlenmesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Necati Okay, bu çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.
Başkan Okay, merkezin tüm Kahramanmaraş’a hitap edeceğini vurgulayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yeşiltepe mahallemizde inşa ettiğimiz Doğal Yaşam Parkı’nın hemen yanında bulunan alana heyecan parkı inşa etmek amacıyla çalışma başlattık. Şuanda kulelerimizin inşaatı devam etmektedir. Yaklaşık 400 dönüm alana sahip olacak olan bu yer tüm Kahramanmaraş’a hitap edecek kapasiteye sahiptir. Doğal Yaşam Mesire alanının görmüş olduğu ilginin ardından Heyecan Parkı inşaatına başladık. İçerisinde çeşitli Extrem sporlarının yapılabilecek alanları mevcut.

Buraya gelen vatandaşlarımız adrenalin sporunun son noktasını yaşayacaktır. Bu gibi çalışmalar bölgemize büyük değer katmaktadır. Daha önce atıl durumda bulunan bu ormanlık alanları Mesire Alanları ile değerlendiriyoruz. Heyecan Merkezi’de farklı bir konseptle bölgemize hizmet verecek. Ben şimdiden merkezin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yedikuyular bölgesi bu merkezle birlikte adeta bir kompleks haline gelecek.”

Editör: Mahmut Beyaz