Kahramanmaraş’ın sevilen esnaflarından biri olan Mustafa Dizibüyük, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde Dulkadiroğlu İlçesi’nden Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamış ve başarılı bir seçim süreci yürütmüştü. Tamamen sağ duyunun hakim olduğu, seviyeli bir kampanya dönemi yürüten Dizibüyük, seçimlerde ise oyların yüzde 1,55’ini alarak siyasi kariyerinde önemli bir dönemi geride bırakmıştı. Dizibüyük, seçimde en güçlü rakibi olan ve yeniden Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Necati Okay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret eden Dizibüyük, Başkan Okay’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

“NECATİ OKAY BAŞKANIMIZA GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Dizibüyük, “Geride bıraktığımız 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Mustafa Dizibüyük olarak Dulkadiroğlu ilçemizden bağımsız belediye başkan adayı olmuştuk. Üç aylık yoğun bir süreçte önemli çalışmalar yaptık. Sağ duyunun hakim olduğunu, hiç kimseyi kırmadan dökmeden halkımızla buluştuk, talepleri dinledik, yapmak istediğimiz çalışmaları anlattık. Tabi böyle önemli bir seçim hiçbir partinin desteği olmadan, tamamen bağımsız bir şekilde girdik. Seçimlerin zor olacağını biliyorduk ama başarılı bir kampanya süreci yürüttük, hedeflerimizi anlattı. Seçim sonucunda da halkımızın takdiri önceki dönem Belediye Başkanımız olan Necati Okay’dan yana oldu. Biz milli iradeyi önemseyen insanlarız, seçimler gelip geçer ama dostluklar her zaman baki kalır. Seçimde yeniden göreve seçilen Necati Okay başkanımızı ziyaret etmek, hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Necati Okay başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Seçime de hiçbir partinin desteği olmadan girmiştim, şuan da da hiçbir partiyle bağlandık yok. İlerleyen dönemlerde yeni oluşumlar içerisinde olacağız, halkımıza hizmet etmeyi hiçbir zaman bırakmayacağız” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dizibüyük’e çalışma hayatında başarılar diledi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz