Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetimi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi’ne ziyarette bulundu. İlk olarak İlahiyat Fakültesi dekanı Mehmet Akif Özdoğan’ı ziyaret eden Şevket Bozdoğan ve ekibi, Diyanet-Sen olarak İlahiyat Fakültesi’nde yapılacak her türlü programın destekçisi olduklarını belirtti. Bozdoğan ve ekibi ardından ise final sınavları öncesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerine doping olması amacıyla yanlarında getirdikleri mandalinaları ikram etti. Sınıflarının girişinde mandalinalarla karşılanan öğrenciler şaşkınlık yaşasa da, organizasyondan mutluluk duyduklarını belirtti. Öğrenciler, duyarlı davranışından dolayı Bozdoğan ve ekibine teşekkür etti.

“DİYANET CAMİAMIZIN GELECEĞİ BURADA YETİŞİYOR”

Ziyaret ve mandalina ikramı sonrası açıklamalarda bulunan Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Şevket Bozdoğan, “Diyanet-Sen Şube Başkanı olmamızın ardından ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu kez ise biz diyanet camiasının geleceğinin yetiştiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi’ni ziyaret ettik. İlk olarak İlahiyat Fakültesi dekanı Mehmet Akif Özdoğan’ın makamında ziyaret ederek, hem çalışmalarımızı anlattık hem de öğrenciler için yapabileceğimiz neler var bunları tartıştık. Öğrencilerimizin final haftasında olduğunu biliyorduk. Bu nedenle de gelirken elimiz boş gelmek istemedik. Bu zorlu süreçte onlara vitamin deposu olması amacıyla mandalina getirdik ve ikram ettik. Mandalinaların öğrencilerimizin zihinlerini açmasını, onlara doping olmasını istedik. Çok çalışkan öğrencilerimiz var maşallah, onlar bu ülkenin ve biz diyanet camiasının geleceğidir. Burada din kültürü öğretmenleri, imamlar, müezzinler yetişiyor. Ve bu insanlarda daha nice gençleri yetiştirecek. O yüzden bizler İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizi önemsiyoruz, onların yanındayız. Diyanet-Sen olarak üzerimize düşen her türlü çalışmada onlara desteğimiz tam olacak” ifadelerini kullandı.

İlahiyat Fakültesi dekanı Mehmet Akif Özdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetimine teşekkür etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz