Memur-Sen’e bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet- Sen) Kahramanmaraş Şubesi’nin 6. Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Şevket Bozdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şevket Bozdoğan ve ekibi, göreve seçilmesinin ardından ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a birer teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Türkoğlu’na çıkarma yapan Bozdoğan ve ekibi, Türkoğlu İlçe Müftüsü Abdullah Rençber’i makamında ziyaret ederken, Diyanet-Sen’e bağlı delegelerle de kahvaltıda buluştu.

İLK OLARAK DELEGELERLE BİR ARAYA GELİNDİ!

Türkoğlu’nda ilk olarak sabah saatlerinde Diyanet-Sen’e bağlı delegelerle kahvaltıda buluşan Bozdoğan ve ekibi, yapmaya planladıkları çalışmaları anlattı. 6. Olağan Kongrede verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Bozdoğan, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Üyelere seslenen Bozdoğan, “Yoğun bir seçim sürecinin ardından sizlerin de destekleriyle kongreden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Bize destek veren vermeyen bütün din görevlisi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Diyanet-Sen, kendi değerlerine öncelik veren bir sendikadır. Öncelikle bizim mesleğimiz din gönüllülüğü ve biz bir şeye adım atarken dava bilinciyle adım atmak durumundayız. Bizim sendika anlayışımızda dava bilinciyle burada bulunuyoruz. Haksızlığa uğrayan herkesin hakkını savunup, mazlumlara sahip çıkmak zaten bizim İslami ve insani görevlerimizdir. Kim olursa olsun mazlumun yanında olmak, sloganlaşmış prensiplerimizdendir. Sendika yöneticilerinin hak ve hukuka uygun bir şekilde dava şuuruyla hareket etmesi önemlidir. Üyelerimize karşı bir haksızlık yapıldığı zaman, haksızlık kimden ve nereden gelirse gelsin asla ona yanağımızı dönmeyeceğiz. Bu duruşumuzu asla bozmadan devam ettireceğiz. Sendika da yıkıcı değil, yapıcı olacağız. Diyanet-Sen’in çatışmacı bir sendikal anlayışının ötesinde uzlaşmacı, birleştirici ve yapıcı bir sendika kimliği vardır. Bu kimliği de muhafaza edeceğiz. Diyanet-Sen olarak bizler sevgi toplumundan yanayız” dedi.

KAYMAKAM SALTAŞ’A ZİYARET!

Bozdoğan ve ekibinin sonraki adresi ise Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş oldu. Kaymakam Saltaş’ı makamında ziyaret eden Diyanet-Sen heyeti, hem çalışmalarını anlattı hem de Türkoğlu hakkında bilgiler aldı. Diyanet-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Gürbüz Saltaş’a çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Saltaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Diyanet-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

SONRAKİ DURAK OSMAN OKUMUŞ OLDU!

Diyanet-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkoğlu ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Osman Okumuş’a da iade-i ziyarette bulundu. Başkan Okumuş’u makamında ziyaret eden Diyanet-Sen ekibi, desteklerinden ve ilçede yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Diyanet-Sen ekibini makamında ağırlayan Başkan Okumuş, “Geçtiğimiz günlerde seçimlerini kazanan Diyanet-Sen Şube Başkanı Şevket Bozdoğan ile yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiştik. Bugün de bir iade-i ziyarette bulundular, çok mutlu oldum kendilerini ağırlamaktan. Sendikalar bizim olmazsa olmazımız. Türkiye’de gerçekten birçok güzelliğe layık olan, AK Parti’mizle birlikte büyüyen sendikaların bizim için önemi çok büyük. O nedenle değerli başkanlarımızla birlikte çalışmalarımız her zaman devam edecek. Başkanımıza ve ekibine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, başarılar temennimi de iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Diyanet-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Şevket Bozdoğan’a ise misafirperverliğinden dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür etti.

Şevket Bozdoğan ekibi Türkoğlu ziyareti kapmasında son olarak ise Türkoğlu İlçe Müftüsü Abdullah Rençber’i makamında ziyaret etti. Ziyaret karşılıklı güzel dilek mesajlarıyla sona ererken, Türkoğlu İlçe Müftüsü Abdullah Rençber ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz