AKAL KAMPANYA YAPARSA BÖYLE YAPAR

AKAL Konfeksiyon A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Uslu; “AKAL Kampanya yaparsa böyle yapar. Bu fiyatları hiçbir mağazada bulamazsınız. Biz de fiyatlara zam yok, aksine büyük indirim var” dedi.

4-24 Nisan tarihleri arasında büyük indirimler yapan AKAL’da fiyatlar çok düştü.  Kampanya hakkında açıklama yapan Ali Osman Uslu şunları belirtti; “Akal hep ilklerde. 1958 terzihane, 1970 ilk konfeksiyon atölyesi, 1980 ilk konfeksiyon imalat fabrikası ve mukabilinde 1986’da damping adı altında ilk indirimleri Gerçekleştirdi. 2002 yüzdelik iskontolu ve kredi kart (post) satışları yaptı. 2005’te ilk etiket (%50) yarısı, 2006 ilk üçte bir, 2013’de tüm ürünlerde tek fiyat kampanyası yaptık. Varsa aksini iddia eden söylesin. Akal ailesi olarak daima müşteri odaklı hakiki indirimlerle hizmetler etmekteyiz. Aldatıcı, taban ürün veya birkaç seçilmiş ürünlerle kampanyalar yapmıyoruz. Akal yeni sezona girmiş gibi bol çeşit ve kaliteli mallarla fırsat indirimleri yapıyoruz. Mübala değil bu özel kampanyalarda maliyetinden daha aşağı satıyoruz” dedi.

BU KAMPANYA MÜŞETRİLERE FIRSAT İMKÂNIDIR

Uslu; “Bu bir nevi sayın müşterilere fırsat ve imkandır. Müşterileri aldatıcı hal ve hareketlerden uzak giyindiriyoruz. Hal böyle olunca sizleri de tam 61 yıldır beri giyindirmeye devam ediyoruz. Akal güler yüz, hizmet ve fiyat politikalarıyla her zaman mağazamız ve ürünlerimiz arkasındayız. Herkes ucuz satıyorum der ama önemli olan kaliteyi, günün asorti malı ucuz satmak. Yiğitler burada. Şimdi ise hem kış hem de yazlık bütün ürünlerde dev kampanya var. Fırsat bir düşer yiğit bin yaşar misali 4-24 Nisan’da tüm aynı cins ürünlerde ne alırsanız tek fiyat kampanyası var. Almadığıma değil bakmadığına yanmamak için hemen sizleri de Akal Konfeksiyona bekliyoruz” dedi.

BÖYLE BİR KAMPANYA YOK

Uslu; “Böyle bir kampanya yok. Tüm takım elbiseler 170 TL. Tüm tek ceketler  100 TL. Tüm gömlekler 25 TL. Tüm montlar 100 TL. Tüm kazak ve switler 30 TL.  Tüm ayakkabı ve kunduralar 50 TL. Tüm kot ve kumaş kemerler 10 TL. Tüm kabanlar 150 TL. Tüm kumaş ve keten pantolonlar 40 TL. Tüm kot ve kadifeler 50 TL. Tüm eşofman ve pijama takımlar 50 TL. Tüm penye tişörtler 30 TL. Tüm çocuk elbiseler 80 TL. Tüm şapka, atkı, bere, eldiven ve kol düğmeleri 10 TL. Tüm kaliteli çorap ve mendiller 5 TL ve daha neler neler. Yok yok pahalı almak kaliteli almak değildir. Aldanmayın yerli mağaza Akal’dan giyinerek şıklasın, demedi demeyin. Paranızın çoğu cebinizde kalsın, ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır. Acele edin, geç kalmadan erken gelin. Duyan duymayana duyursun. Sizlere hizmet etmek ve giyindirmek bize zevk ve mutluluktur” dedi.

     

Editör: Mahmut Beyaz