AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, yeni, özel ve örnek bir projeye daha imza attı.

Başkan Cemil Tuğrul Özdöşemeci öncülüğünde önemli çalışmalar gerçekleştiren Ak Gençler, bu kez “Bu kış kimse üşümesin” diye kolları sıvadı. İhtiyaç sahipleri için bir yardım kampanyası başlatan Ak Gençler, toplanan yardımlarla ihtiyaç sahibi kişilere ulaştıracak. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, “Bizim için insanlığın en büyük önderi ve en güzel örneği olan Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (sav)’dir. O’nun sünnet ve hadisleri bizlere her zaman rehber ve yoldaş olmuştur. Bizlerde teşkilat olarak; "Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır. Yine bir mümin, susuz kalan bir mümine bir şeyler içirip susuzluğunu giderirse, Allah kıyamette ona (misk ile mühürlenmiş lezzetli bir içecek olan) 'Rahîk-ı Mahtûm'dan içirecektir. Yine bir mümin, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir."  Hadis-i Şerif’inden yola çıkarak; ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kışlık eşya kampanyası başlattık. Öncelikle eşya toplamak için bir merkez ve iletişim numarası belirledik. Vatandaşlarımızın haberdar olması için çeşitli sosyal medya ortamlarından duyuru yaptık. Temel olarak yapmak istediğimiz faaliyet bizlere gelen eşyaları paketleyip ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak. Kampanyayı başlattığımız günden itibaren vatandaşlarımızdan ciddi manada destek ve teveccüh gördük. Tabi bu durum bizleri memleketimiz için fazlasıyla sevindirdi” dedi.

“YEGÂNE AMACIMIZ TOPLUMA DEĞER KATMAKTIR”
Yegane amaçlarının topluma değer katmak olduğunu anlatan Özdöşemeci, “Biz bu yardımı imece usulü yapmaya karar verdik ama gözlemlerimiz neticesinde gördük ki biz bu kampanyayı yapmasak ta vatandaşlarımız zaten birbirlerine yardım etmeye devam ediyorlar. Bizler toplum olarak kalbi güzel, yardımsever insanlarız. Çünkü çevremizdeki birçok insandan aldığımız tepki; “Ben zaten şu paketi hazırlamıştım. Madem siz organize oldunuz size vereyim siz ulaştırın.” şeklinde oldu ve buda biz gençleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizler AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları Teşkilatı olarak vatanını, milletini seven ve bu bağlamda ülkesi için insanlık için çalışan çaba gösteren bir topluluğuz. Bizim anlayışımızda; vatanını milletini sevmek onun her karışını her bireyini önemsemek ve gözetmekti. Bizler her ne kadar siyasi bir oluşum, siyasi bir parti kuruluşu olsak ta bunun sadece siyasi faaliyetler sürdürmek olmadığının farkındayız. O yüzden bizler siyasetin yanında sosyal toplumsal vb. her konuda farkındalık ortaya koymaya çalışmaya çabalamaya devam edeceğiz. Yegâne amacımız topluma değer katmaktır” ifadelerini kullandı.

“HİÇ BİR ZAMAN GOCUNMADIK, YORULMADIK”
Çalışmaktan hiçbir zaman gocunmadıklarını ve yorulmadıklarını söyleyen Özdöşemeci, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Bizler hayatımızın en güzel yıllarını; gençliğimizi, bu yolda harcamaktan maddi ve manevi olarak koşturmaktan hiç bir zaman gocunmadık, yorulmadık. Zaten yorulma gocunma lüksümüzün olmadığının farkındayız çünkü biliyoruz ki bize atalarımızdan kalan en önemli miras “Nizam-ı Alem” dir. Aliya İzzetbegoviç tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a söylenen; “Tayyip siz, Evlad-ı Fatihansınız. Sizler bu topraklarda emanetçisiniz bu emaneti koruyun.” ve dolayısıyla bizlere atfedilen bu söze rağmen bizler vatanı, milleti, mazlumu ve mağduru düşünmeden bir çalışma yapamayız bir ömür geçiremeyiz. Yaşadığın toplumda, değer katıcı konumda yer almak her zaman gurur ve keyif vericidir. Rabbimden hepimize memleketi için bir taş üstüne taş koyma hazzını yaşatmasını temenni ediyorum. Kampanyamıza destek olan tüm vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz