KMTSO’da düzenlenen protokolle birlikte oda üyelerine nakti ve gayri nakdi kredi çalışmaları yapılacak. Aynı zamanda üyelere bankanın belirlemiş olduğu kart, kredi, çek gibi ürünlerde tüfe fiyatı üzerinden yine bankanın belirlemiş olduğu oranda indirim sağlanacak. Bir yıl ile sınırlı olan anlaşmayla ilgili konuşan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Yapılan protokol üyelerimizin elini daha da güçlendirecektir diye umut ediyorum” dedi.

İŞ İNSANLARIMIZA VE KENTİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Protokolde konuşan Başkanı Balcıoğlu, şunları söyledi: Vakıf Katılım ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası arasında bir protokol imzaladık. Bu protokol üyelerimize nakti ve gayri nakti konularda destek olacak. Daha avantajlı daha kolay krediye ulaşım imkanı sağlamak için bir yola çıkacağız. İş insanlarımıza ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bizim arkadaşlarımızın elini daha da güçlendirecektir diye umut ediyorum.”

BU POTANSİYELİ VAKIF KATILIM OLARAK DESTEKLEMEK İSTİYORUZ”

Vakıf Katılım Bankası Kahramanmaraş Şube dürü Lokman Eskin ise şunları söyledi: “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden aldığımız destekle Sanayi Odamıza kayıtlı bütün firmamıza bankamız olarak birkaç güzel ürünü destek manasıyla sunmak istiyoruz.Bu protokolün imzalanmasında öncelik nakti ve gayri nakti kredi kullandırma noktasında üyelerimizin krediye ulaşması. Daha kısa sürelerde değerlendirme daha kısa sürelerde cevap verme bu bizler için önemli. Aynı zamanda nakti veya gayri nakti kredi kullandırım noktasında üyelerimize hem oran konusunda hem krediye ulaşma konusunda özellikle destek olma amacındayız. Dış ticaret noktasında ilimizin mevcut müşteriler arasında ciddi bir potansiyeli var. Bu potansiyeli Vakıf Katılım olarak desteklemek istiyoruz. Önceliklerimiz arasında bunlar da var. Bütün üyelerimize şubelerimize davet ediyoruz, orada da ayrıntılı bilgi paylaşımı olacaktır.

YÜZDE 50 ORANINDA BİR İNDİRİMDEN BAHSEDİYORUZ”

Gayri nakti krediler arasında özellikle teminat mektubu konusunda liste fiyat üzerinden yüzde 50 oranında bir indirimden bahsediyoruz. Daha uygun komisyonlarla kendileri gayri nakti teminat mektubu oranlarına ulaşabilirler. Akriyatif yurt dışı ticaret konusunda transfer konusunda ücretsiz transfer imkanı sağlamayı planlıyoruz. Tabi burada özellikle üyelerimizin yurt dışı transferlerine destek olabilmek Vakıf Katılım olarak bu rakamlar arasında bir yer sahibi olabilmek adına böyle bir çalışma içerisindeyiz. Bireysel noktada vatandaşların ve üyelerimizin şahsi kiralık kasa çalışmalarında yüzde 20’lik bir indirimden bahsetmemiz mümkün. Kiralık kasa, yabancı para transferleri, çek karnesi ve ayriyeten ilave yapılan projelerlerde indirim söz konusu. Bütün Ticaret Sanayi Odası üyelerimizi şubemize bekliyoruz, orada ayrıntılı bilgiler paylaşma şansımız olacak.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz