Türkiye’nin en yeni Yapı Marketi zinciri Hausport Kahramanmaraş’ta açıldı. İçerisinde 13 bin adet ürün çeşitliliği barındıran mağaza 7’den 70’e her kesime hitap edecek. fiyat, kalite ve hizmet anlamında fark yaratacak olan Hausport mağazası Kahramanmaraş’a renk katmaya şimdiden başlamış durumda.

Hayrullah Mahallesi Kuddusi Baba bulvarı üzerinde (Eski Yimpaş’ın) yerine açılan HAUSPORT yoğun ilgi gördü. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç’un da katıldığı HAUSPORT ev ürünleri ve yapı marketinin açılış törenine çok sayıda sivil toplum kuruluşu, dernekler, vakıflar katıldı. Açılış törenin de konuşan Başkan Mehmet Fatih Erkoç, HAUSPORT yöneticilerinden, satacakları ürünleri Kahramanmaraşlı yerel üreticilerden tedarik etme sözü aldı.

BURADA HERŞEY VAR
Açılışı gerçekleşen HAUSPORT Yapı Malzemeleri mağazasında yok yok. El aletlerinden mutfak eşyalarına, Banyo malzemelerinden Ev ve Dekorasyon ürünlerine, Mobilya’dan Bahçe-Outdoor eşyalarına, Yapı malzemelerinden, İş Güvenliği ürünlerine kadar dilediğiniz her ürüne Şok fiyatlarla ulaşabilirsiniz! 13 bin farklı ürünle hizmete giren mağaza açılışta da sürpriz fiyatlarla Kahramanmaraşlının karşısında. Tamamı yerli sermaye ile kurulan Türkiye’nin yükselen markası HAUSPORT’un Kahramanmaraş şubesi Almir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ali Özdemir ve İzomir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zafer Yaşar ve Almir İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Âdem Özdemir tarafından açıldı. Ürün çeşitliliğiyle dikkatleri üzerine çeken mağaza vatandaşı hayrete düşürecek sürpriz kampanyalarla da şaşırtacak.
Haber: Mücahit Dalkara

Editör: Mahmut Beyaz