QNB Finansbank Müşteri İlişkileri Çarşı Şubesi yöneticileri Ayşe Yıldırım ve Hale Kaçmış Kahramanmaraş Emekliler Derneği Başkanı Mehmet Nalbantbaşı’nı makamında ziyaret ederek, kampanya hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan, Hale Kaçmış, Kampanyadan her emeklinin yararlanabileceğini söyledi.

MÜŞTERİLER İÇİN AVANTAJ OLUYOR

Emekli müşterilerine ek promosyon verdiklerini ifade eden Kaçmış, “ Bu promosyonun yanında emekli kredi kartı alan müşterilerimiz marketlerde ve eczanelerde yüzde 5 indirim sağlıyoruz. Diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekimi yapabiliyorlar. Şubeye öncelikli sıra numarası özellikli işlemlerde diğer müşterilerimize göre öncelikli olarak değerlendiriliyor. İcra takibine düşmediyse 3 dönem üst üste gecikmesi yoksa müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Puana göre faiz oranı çıktığı için bizde sabit bir faiz oranımız yok. Kişiye özel faiz oranları var. Bu müşteriler için avantaj oluyor. Herkese aynı oranı sunmuyoruz. Sana faiz oranı 2 çıkıyorsa, diğer müşteriye 2,5 çıkıyor. Diğer bankalardaki borçlarını EFT ile kapatıp borcunu yeniden yapılandırıyoruz. Kredi çektiğinde sistem zaten onu borç transferi olarak girdiğimizde EFT olarak iletiliyor. Müşterimiz sadece oraya gidip herhangi bir borç kalmadığına dair dekontunu alıyor” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı’da, Emeklileri düşünüp sorunlarını gelip bizle paylaştığı için yardımcı oldukları için banka yetkililerine müdüründen personeline kadar hepsine QNB Finansbank’a teşekkür ediyorum. Bütün bankaların böyle duyarlı olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Mehmet Can Tekdöş


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz