Kahramanmaraş’ta hizmete giren ‘’Eşarp Dünyası’’ mağazası dünyanın en önemli markalarını bir araya getirdi.

Yatılı bölge civarında Şehit Abdullah Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde açılan mağazada çok sayıda tesettür markası yer alıyor. Modanın ve şıklığın tesettür giyiminin tamamlayıcısı olan eşarp ve şal çeşitlerinin bir noktada buluştuğu ‘Eşarp Dünyası’ her gecen gün çeşitlilik ve farklılarla adından sıkça söz ettiriyor.

Eşarp Dünyası şirket müdürü, Furkan Eren yaptığı açıklamada, açılışa özel indirimlerle Kahramanmaraşlı bayanlara hizmet vereceklerini söyledi. “Moda, şıklık, zerafet ve yenilik alanda rakip tanımayan ve ürün yelpazemiz açısından da çok geniş bir kitleye hitap etmekteyiz ‘’diyen Eren ‘’Bizleri tercih eden kitle tesettürlü bayanlar ve mutaassıp ailelerin, klasik giyiminde, günlük giyimlerinde, tercih noktası olduk. Modern tesettür modası resmi kıyafetlerde ve tesettür modası özel gününler için hazırlanan kıyafetlerin tamamlayıcısı, zerafetin ve şıklığın simgesi olan ‘Eşarp ve Şal Dünyası’na bekliyoruz ‘’dedi.

BOL ÇEŞİT UYGUN FİYAT
Bol çeşit ve uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eren, faaliyete girdikleri günden bu güne tesettürde mağazalarının öncelikli tercih haline geldiğini kaydetti. Eren ‘’Mağazamızın sunmuş olduğu bol çeşit, uygun fiyat ve güvenilir alışverişten dolayı halkımızın teveccühlerinin farkındayız. Laikiyle hizmet ederek firmamıza gösterilen güvenin ilginin hakkını vermek için itinayla çalışıyoruz. Koleksiyonlarımız (Eşarp-Şal-Yazma-Bone-Aksesuar) seçkin ürünlerini en son trend ve neon modelleri tanıtan ‘Eşarp Dünyası’ kadınlar için vazgeçilmez mekanlardan biri. Mağazamızda bulunan ürünlerimiz sürekli yenilenmektedir. Ürünlerimiz moda ekibimiz tarafından seçilerek müşterilerimizin tercihine sunulmaktadır. Mağazamıza halkımızdan tercihler ve yanı sıra şehirler arası yolculuk yapan kişiler tarafından da tercih edilmektedir. Mağazamız takip eden her belirli günlerde fırsat ve kampanya şenlikleri düzenlemektedir. Eşarp dünyası mağazamız kurumsal kimlik ,sosyal medya kanallarıyla dolaylı yoldan değil doğrudan ulaşabilirler ‘’ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz