Elbistan Ziraat odası hasat döneminde ödemeli kredilerden çiftçinin faydalanmasını sağlamak için protokol imzalanarak üreticiye özel kredi paketleri sunuldu.

Vakıf Bank, Elbistan Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunuldu. VakıfBank’ın kredi paketleri ile oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyacı karşılarken, ödeme planları da kişiye özel hazırlandı. Vakıf Bank Elbistan Şube Müdürü Ali Rıza Demir Ziraat Odasında yaptığı konuşmada, “Vakıf Bank olarak çiftçilerimize her türlü desteği sağlamak, hasat dönemi ödemeli kredilerden en uygun şartla yararlandırmak amacıyla Elbistan Ziraat Odası ile bir protokol imzaladık. Umuyorum ki imzaladığımız bu protokol çiftçilerimize, üreticilerimize faydalı olur” dedi.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, “Çiftçilerimiz zor şartlar altında üretim yapıyor, Ziraat Odası olarak çiftçilerimize faydalı olabilecek her türlü kampanyanın yanındayız umuyorum ki imzaladığımız protokol çiftçilerimize hayırlı olur’’ dedi. Bulut, Vakıf Bank’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarının devamını diledi.
Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz