Radikal bir karar alarak toplu taşıma sisteminde büyük bir değişim başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çok kısa bir süre içerisinde şehir merkezinde hizmet veren ekonomik ömrünü tamamlamış dolmuşları kaldırarak, yepyeni modern ve teknolojinin son harikası, engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği otobüsleri getirmişti. İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Rumeli Spor Salonu’nda 2-4 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne Toplu Taşıma Sistemi ödülü geldi.

Finansal Caziplik Kategorisi’nde Ekonomiklik Ödülü’ne layık görülen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ödülü Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya aldı.

Genel Sekreter Çetinkaya’ya ödülü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı takdim ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Taşıma Sisteminde gösterdiği üstün başarı ve gayretlerden dolayı tebrik etti. 10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’na Genel Sekreter Züver Çetinkaya’nın yanı sıra Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş, Toplu Taşıma Şube Müdürü H. Mehmet Çiçek ile Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürü Osman Tanır katıldılar.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz