Sektöre farklı bir konsept getirerek, müşterilerinin ilgi odağı olan Asel Mobilya; masa, sandalye, aksesuar alanlarında yakaladığı kalite ile müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Mağaza içerisinde bulunan çeşit çeşit, renk renk takım sandalye ve masalarla görenlerin ilgisini çeken Asel, Doğukent’tin sektördeki ihtiyacını önemli ölçüde karşılıyor. Asel Mobilya kaliteli vizyonunun yanı sıra Enflasyonla Topyekûn Mücadele kapsamında yüzde 10 indirim yapıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Asel Mutfak ve Bahçe Mobilyaları mağaza müdürü Özgür Güven’ Asel Masa Sandalye olarak Enflasyonla Mücadele Programı'na biz de destek veriyoruz. Fabrika satış mağazası olmamızdan dolayı tüketiciyi koruma adına  indirimlerimiz yıl boyu devam etmektedir. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programında da yerimizi alıyoruz. Kaliteden asla taviz vermeden, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Kahramanmaraş mağazalarımızda kendi ürünlerimize en az yüzde 10 indirim daha yapıyoruz. Ayrıca mobilya sektöründe 31 Aralık tarihine kadar geçerli yüzde 10 KDV indirimi var. Tüketiciler için bulunmaz fırsat... Türkiye ekonomisinin istikrarlı olarak büyümesine destek olmak üzere elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Ülkemizin potansiyeline her zaman inandık ve inanmaya devam ediyoruz. Alınan önlemler sayesinde ekonominin çarklarının daha sağlık bir şekilde dönmeye devam edeceğine inanıyorum. Bu zorlu günleri birlikte atlatacağız Birlik ve beraberlik ile tekrar güzel günlere erişeceğiz’ dedi.

“GÜVEN YERİNE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDİYORUZ”

“Mağazamızın parolası; İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederiz dünya anlayışıdır” diyen Güven, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti çok önemsediklerinin altını çizdi. Güven, “Dulkadiroğlu ilçesi; gelişen, değişen ve hızla büyüyen bir bölge. Asel Mobilya olarak biz Dulkadiroğlu’nun geleceğine yatırım yapıyoruz. Yapımı devam eden kamu binalarının tek çatı altında olacağı külliye binası ve Altın Şehrinin tamamlanmasıyla Doğukent bölgesi daha da kentleşecek. Asel Mobilya olarak Doğukent Bölgesinde alışveriş alışkanlığını değiştirmek istiyoruz. Çarşı ve Binevler tercihlerini bol çeşit ve fabrika satış mağazası farklılığıyla değiştirmek istiyoruz. Mağazamızdaki ürünler diğer şehirlerde çok satan ürünlerden derlenmiştir. Asel Mobilya olarak hedefimiz; masa, sandalye, büro ve aksesuar çeşitlerinde bol çeşit, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile sadece bu bölgeye değil, Kahramanmaraş‘a hitap etmektir. İleriki yıllarda farklı bölgelerde de şube açmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Selma Erdemgür

Editör: Mahmut Beyaz