Mezun olan 4-A sınıfı öğrencileri coşkulu ve eğlenceli bir program düzenledi. Yaşar Gölcü İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen törene öğrenciler ilgi çekici bir hoş geldiniz etkinliğiyle başladı. Kabadayı Okulu Skeci ile devam eden etkinlik ront, step ve dans gösterileri, tiyatro gösterileri ve Kafkas Halk Dansı gösterisiyle devam etti. Muhteşem bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilere temsili diplomalarının verildiği törende öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak sevinçlerini aileleri ve sevdikleriyle paylaştılar.

GELECEĞİNİZ AYDINLIK OLSUN”

Yaşar Gölcü İlkokulu Mezuniyet Töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Bekir Güneşlice, şunları kaydetti: “ Bugün, 4 yıl önce başladığınız İlkokul serüveninizin belki de en güzel günlerinden biri. Bu güzelliği, bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Ne mutlu sizlere, ailelerinize ve emeği geçen öğretmenlerimize. Bugün, emeklerinizin, özverilerinizin karşılığını alıyorsunuz. Bugün, ailelerinizin ve öğretmenlerinizin sizinle gurur duyma günü. Sizleri gönülden kutluyorum. Geleceğiniz aydınlık, her şey gönlünüzce olsun.”

ONLAR SINIFIMIN YILDIZLARI”

Sınıf Öğretmeni Berna Gemcioğlu ise, “Zaman su gibi akıp gitti. Onları birinci sınıfta bana emanet ettiğinizde küçücüklerdi. Onlara iyiyi, güzeli ve hep doğruyu öğretmeye çalıştım. Şimdi onların mezuniyet törenini yapıyor olmak gurur verici bir duygu. Çalıştık, çabaladık. Onların vatanına, milletine hayırlı bir insan ve başarılı bireyler olmaları için elimden gelen gayreti gösterdim. Onlar sınıfımın yıldızları, kocaman yürekli çocuklar” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz