Eğitim Kurumu sektöründe istikrarlı adımlarla ilerleyen gerek eğitim öğretim gerekse gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Simya Eğitim Kurumları 21 Ocak 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa büyük bir organizasyona imza atıyor. Bu kapsamda Yedikuyular mevkiinde kardan adam yarışması, karton kızak yarışması, okulların yarıştığı snowvivor yarışması, havacılık gösterisi, dondurma şovu, DJ performansı, kar güreşi gibi birçok eğlenceyi içinde barındıran etkinlik düzenlenecek.

‘AHIR DAĞI YEDİKUYULAR MEVKİİ ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP’

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap, “Karnavalımıza tüm öğrenci ve velilerimizin yanında tüm halkımızda davetlidir” dedi. Kış turizminde Ahır dağı Yedikuyular mevkiinin önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Kasap,  “ Kahramanmaraş gerçekten diğer illerimize göre hem yemek kültürü, hem doğal güzellikler bakımından oldukça zengin ve şanslı bir ilimiz. Bunun bilincine varıp değerlendirmek, daha fazla kitleye duyurmak takdir edersiniz ki bu madalyalı şehrin bir evladı olarak hepimizin en öncelikli görevidir diye düşünüyorum. Bizde bu bilinçten yola çıkarak yapmak istediğimiz projeyi Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. 21 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Karnavalımıza tüm öğrenci ve velilerimizin yanında tüm halkımızda davetlidir. Karnavalımızda kardan adam yarışması, karton kızak yarışması, okulların yarıştığı snowvivor yarışması, havacılık gösterisi, dondurma şovu, DJ performansı, kar güreşi gibi birçok eğlenceyi içinde barındıran güzel etkinlikler yapılacak.”

‘İKİNCİ DÖNEM İÇİNDE İYİ BİR MOTİVASYON OLACAK’

Okulların yarıyıl tatiline girdiği günün hemen akabinde gerçekleştirilecek olan organizasyonun aynı zamanda öğrenciler için bir motivasyon etkinliği olacağını da belirten Genel Müdür Kasap, “ Bu karnaval öğrencilerimizin 15 günlük yarıyıl tatili için güzel bir başlangıç olurken ikinci dönem içinde iyi bir motivasyon olacağını düşünüyoruz. Biz eğitimcilerin bütün çabalarının altında yatan tek bir neden var ki, oda öğrencilerimizin yüzlerinde tatlı bir tebessümü görebilmektir. Şimdiden tüm öğrenci ve misafirlerimize iyi eğlenceler diliyoruz ” diyerek sözlerine son verdi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz