Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde aktif bir şekil faaliyette bulanan ve minik öğrencilere verdiği eğitimle dikkat çeken Gülbahar Hatun Anaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümü kapsamında kutlama etkinlikleri düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan programda minik öğrenciler, günün anlam ve önemine ilişkin etkinlikler gerçekleştirdi. Gülbahar Hatun Anaokulu’nun bahçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine öğrencilerin ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda veli de katıldı. Heyecan ve coşkuyla Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılını kutlayan miniklerin, gösterileri de büyük beğeni topladı. İlgiyle gösterileri takip eden veliler de çocuklarının coşkusuna ortak oldu. Minikler etkinliklerde; şiir okudu, şarkı söyledi, dans etti. Masal Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı ‘Cumhuriyet Çocukları’ adlı gösteri büyük beğeni alırken, Deniz Yıldızı Öğrenci Grubu’nun ‘Bir başkadır benim memleketim’ adlı gösterisi yoğun bir şekilde alkışlandı. Ardından sahneye, İnci Tanesi Sabahçı Grubu çıktı. Grup, ‘İzindeyiz Yüce Atam’ adli müzikalle duygu dolu anlar yaşattı.

“HEM ÖĞRENCİLER HEM VELİLER MUTLU OLDU”

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Gülbahar Hatun Anaokulu Müdürü Demet Narin Yalçınöz, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamak için öğrencilerimizle birlikte güzel bir şekilde hazırlandık. 2-3 hafta gibi kısa bir sürede öğrencilerimiz çok başarılı bir gösteri sundu. Gösterimizde şarkı, şiir, dans vardı. Zaten yıl boyunca da farklı etkinlikler yapacağız. Bugün de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladık. Etkinliğimizle birlikte öğrencilerimiz milli değerlerimizi benimserken, hem öğrencileriz hem de velilerimiz çok mutlu oldu” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan veliler ise gösterileri çok beğendiklerini ve çocuklarıyla gurur duyduklarını ifade etti. Sağlanan imkanların kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren veliler, Gülbahar Hatun Anaokulu Müdürü Demet Narin Yalçınöz  ve öğretmenlere teşekkür etti.

(Haber: Abdullah Hançer)

Editör: Mahmut Beyaz