15-16 Haziran tarihlerinde yapılan üniversite giriş sınavıyla ilgili olarak sonuçlar önceki gün itibariyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanırken dereceye giren öğrencilerde netleşti. Açıklanan sonuçlara göre, Doğru Cevap Koleji Eğitim Kurumları Öğrencisi Melih Karabacak, Türkiye 29.'su olurken, 19 öğrenci ise ilk 10 binde yer aldı. Başarılı olan öğrencilere Eğitim Kampüsünde düzenlenen törenle plaket takdim edildi. Toplantıda konuşan Doğru Cevap Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu Muharrem Erantepli, “Doğru Cevap Koleji olarak, eğitim sisteminde doğru yolda başarının izini sürmeye devam edeceğiz. Hedefimizi, eğitimde edinmiş olduğumuz köklü tecrübelere dayandırarak elde ettiğimiz başarıların her zaman daha fazlasını kazanma yolunda ilerleteceğiz” dedi.

DOĞRU CEVAP AİLESİ OLARAK KÖKLÜ BİR KURULUŞUZ

Doğru Cevap Koleji olarak da ilk mezunlarını verdiklerini ifade eden Erantepli, “Türkiye genelinde yaklaşık 2 buçuk milyon insanın girdiği TYT sınavının sonuçları ve 2 milyon öğrencimizin girdiği AYT sınav sonuçları dün itibariyle açıklandı. Kahramanmaraş Doğru Cevap Eğitim Kurumları olarak sınav sonuçlarını öğrencilerimizden dönüş aldığımızda çok mutlu olduk. Bu sevincimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bu sene Doğru Cevap Koleji olarak yaklaşık 90 civarında öğrencimiz sınava girdi. Bunlardan 19 tanesi Türkiye genelinde 2 buçuk milyon insan içinde ilk 10 binde yer alarak istedikleri üniversitelere, fakülteye girebilecek puanı aldılar. Doğru Cevap ailesi olarak köklü bir kuruluşuz. Doğru Cevap Koleji olarak da ilk mezunlarımızı veriyoruz. İlk mezunlarımızda bu şekilde hem kitlesel başarı anlamında hem de eşit ağırlık alanında Melih Karabacak kardeşimizin 2 buçuk milyon öğrenci arasında Türkiye 29'uncusu olması hem bizleri, hem de Kahramanmaraş eğitim camiasını mutlu etmiştir. Yani verdiğimiz eğitimle, ilgilenmelerimizle, öğretmen arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla bu üstün başarıyı elde ettik.

Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz diye bir söz vardır. Sonuç ortada. İnşallah ilerleyen yıllarımızda başarı çıtamızı yükselterek, azim ve kararlılıkla devam etme içerisindeyiz. Bu yüksek başarının kazanılmasında emeği geçen yönetici arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, rehberlikçilerimize, burada çalışan personele, bu başarılarıyla göğsümüzü kabartan değerli öğrencilerimize, bu öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen ebeveynlere teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum. Bu kardeşlerimize de üniversite hayatında başarılar diliyorum çünkü Türk devleti olarak bizim en önemli sermayemiz gençlerimizdir. Bu kardeşlerimizin aldığı eğitimle, terbiyeyle, milli ve manevi değerlerle Türkiye'mizin geleceğini inşa edecek bu kardeşlerimizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Teşrif etmenizden dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum.”

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz