Turkcell Genel Müdürlüğüne gelmesinin hemen ardından Murat Erkan öncülüğünde başlatılan ve kısa zamanda tüm Türkiye genelindeki Turkcell mağazalarında yankı bulan ‘Artı bir milyon abone’ kampanyası son sürat devam ederken, Turkcell’in Kahramanmaraş başta olmak üzere ülkenin 7 bölgesindeki etkin gücü olan Deka Grup’ta kampanyaya var gücüyle destek oluyor. Kent genelinde 9 perakende mağazasında çalışan yüzlerce personeliyle kampanyadaki hedefe ulaşmak için gayret gösteren Deka Turkcell ailesi, yıl sonuna kadar 30 bin abone için söz verdi.

“BİR MİLYON ARTI MÜŞTERİ HEDEFİYLE YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ”
Turkcell’in Ordu’da düzenlediği ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 140 bayinin 250 çalışanının buluştuğu iftar programında açıklamalarda bulunan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, bütün bayilerden söz aldı. Genel Müdür Erkan, kampanyaya ilişkin, “Bu göreve geleli yaklaşık iki ay oldu. İki ay boyunca herkes sevgi sözcükleri teveccüh ediyor. Ben de diyorum ki sevgi çok güzel ama sevgi emek ister, sevgi mücadele ister. Dolayısıyla bunu göstermeniz lazım. Bir milyon artı müşteri hedefiyle yolculuğa çıkıyoruz. Bütün ekiplerden bir milyon hedefi yapacağına dair söz istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“KAHRAMANMARAŞ’TA ARTI BİR MİLYON ABONENİN 30 BİNİNİ BİZ ÜSTLENİYORUZ”
Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Deka Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, “Turkcell Genel Müdürümüz Murat Erkan Bey henüz 2 ay önce göreve geldi. Göreve gelmesiyle birlikte artı 1 milyon abone hedefi koydu. Tüm Türkiye genelinde bütün bayilerde Ramazan ayında bu kampanyaya destek verdiler. Böylece de Murat Erkan Beyle artı bir milyon abone için yola çıkılmış oldu. Bizde Deka Turkcell olarak Kahramanmaraş’ta artı bir milyon abonenin 30 binini biz üstleniyoruz. Öncelikle bu kampanyayla ilgili tüm çalışanlarımızda bir farkındalık çalışması yapıldı. Deka İftar yemeğimizde de bu konu gündeme geldi. Bütün çalışanlarımız hep bir ağızdan artı bir milyon abone için söz verdiler. Kampanyayla ilgili medya kuruluşlarıyla çalışmalar yürütüyoruz. Artı olarak mağazalarımıza görsel afişler asıyoruz” şeklinde konuştu.

“YAZ DÖNEMİNDE TELEFON SATIŞLARIMIZ ARTTI”
Sözlerinin devamında telefon satışlarıyla alakalı da bilgi veren Bilgiç, yaz döneminde telefon satışlarının arttığını söyledi. Bilgiç, “Yaz döneminde telefon satışlarımız arttı. Özellikle bayram öncesinde ciddi bir hareketlilik yaşadık. Hatta bu hareketlilik bayram günlerinde de devam etti. Şu anda da devam edecek gibi gözüküyor. Taksit sınırlandırması bizim işlerimizi olumsuz etkilemişti ama bu olumsuz etkiyi yaz itibariyle geride bıraktığımızı söyleyebiliriz” dedi.

“MAĞAZALARIMIZDA MÜŞTERİLERİMİZ CİHAZLARI BİREBİR DENEYİMLEYEBİLİYORLAR”
Turkcell mağazalarında vatandaşların ilgilendikleri cep telefonları birebir deneyimleyebildiklerini söyleyen Bilgiç, “Şu an Turkcell mağazalarımız 1,5 yıl önce dekorasyondan geçti ve dekorasyonla birlikte mağazalarımız daha dijital hale geldi. Burada Kahramanmaraşlı müşterilerimiz cihazları birebir deneyimleyebiliyorlar. Yani her mağazamızda yaklaşık 50 tane müşterilerimizin canlı olarak inceleyebileceği cihazlar mevcut. Aynı şekilde yeni nesil teknoloji ürünleri olan yüksek ses kaliteli kulaklıklar, oyun konsolları, çocuklar için çocuk saatleri gibi ürünlerde mevcut. Bunları da büyük ölçüde müşterilerimiz mağazalarımızda deneyimleyebiliyorlar. Ayrıca mağazalarımızdan dijital ekranlardan da ürünlerin özelliklerine bakabiliyorlar. Yani müşterimiz ilgilendiği bir cihazın ekranında o cihazın teknik özelliklerini görebildiği gibi fiyat yansımaları hakkında da bilgi sahibi olabiliyorlar” diye konuştu.

“ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ”
Turkcell mağazalarında dönem dönem müşterilerin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlediklerini ve hediyeler dağıttıklarına dikkat çeken Bilgiç, şunları kaydetti: “Firma özelinde bizim Turkcell’e bağlı çalıştığımız için bir kampanya yapma şansımız ne yazık ki yok. Turkcell tarafından sunulan kampanyaları mağazalarımızda müşterilerimize sunabiliyoruz. Ama özel promosyonlarımız oluyor. Mesela geçtiğimiz günlerde Anadolu Apartmanı altındaki mağazamızda alışveriş yapsın yapmasın müşterilerimize hediyeler verdik. Kendimiz böyle bir heyecan yaptık. Bu şekilde de mağazamıza giriş sayılarında da 3 kat artış oldu. Bir etkinlik çalışması yaptık.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz