Duyanlara “Bu Kadar olmaz dedirten” olay Onikişubat ilçesinde bulanan bir ilkokulda meydana geldi. İddialara göre psikolojik sorunları nedeniyle malulen emekli edilen 44 yaşındaki Alican Ş., eski çalıştığı okuluna geldi. Burada çeşitli bahaneler öne sürerek müdür yardımcısıyla görüşmek isteyen Alican Ş., olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği bıçağı çıkararak etrafına tehditler savurmaya başladı. Bu esnada Okul müdür yardımcısı bıçakla hafif şekilde yaralandı. Okul yönetimi hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, Alican Ş.’yi gözaltına aldı.

Alınan bilgilere göre, Alican Ş., Bitliste yaklaşık 4 yıl atama bekledi. Burada ataması çıkmayınca Alican Ş’nin psikolojik sorunları nüksetmeye başladı. Bunun üzerine ilaç tedavisine başlayan Alican Ş’ye Milli Eğitim Bakanlığı atama müjdesini verdi. Hastalığında düzelme yönünde ilerleme kaydeden Alican Ş.’nin Kahramanmaraş’a tayini çıktı. Sırasıyla okullarda çalışan öğretmenin daha sonra hastalığı ilerlemeye başladı.

2 YIL ÖNCE EŞİNDEN AYRILIYIP BAŞKA BİRİYLE EVLENDİ

2 yıl önce eski eşinden resmi olarak boşanan ve daha sonra  başka biriyle evlenen Alican Ş., 1 ay önce de malulen emekliye ayrıldı. İddialara göre Alican Ş., bir gün çevresine iyiyse ikinci gün kafasında çeşitli kurgular oluşturmaya başladı. Öte yandan Alican Ş., hastanede görüntü alan Manşet TV haber ekibinin "Neden yaptınız ?" sorusunu yanıtsız bıraktı.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz