Kahramanmaraş trafiğinde sürücülerin ve yayaların zor anlar yaşadığı, zaman zaman kazaların meydana geldiği çözüm bekleyen kara noktalardan Uzunoluk Kavşağı’nda yine bir trafik kazası yaşandı.  

Uzunoluk, Akdere, Işık ve Çuhadar Ali caddelerinin birleştiği kavşakta özellikle kurallara uymayan ve şehre yabancı olan araç sürücüleri ters yöne girerek sık sık kazalara sebep olmakta. Kaza yaşanan kavşağın yokuşun dik olduğu bir noktada olması araçların süratli seyretmesine sebep olmakla beraber yoldan geçen yayalara da tehlike arz etmekte.

Son olarak kavşakta 2 gün önce plakası öğrenilemeyen bir motosiklet yayaya çarpıp kaçtı. Kavşakta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 33 yaşındaki Suriyeli olduğu öğrenilen kadın yaya, motosikletin çarpması sonucu yaralanırken motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın olay yerine gelen 112 Ekip taraflarından Kahramanmaraş Necip Fazıl şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sırasında kavşağın ortasındaki küçük refüjde bulunan trafik yön levhalarının ise bulunduğu yerde yatık vaziyette olduğu öğrenildi. Çevre esnafın verdiği bilgilere göre sürekli kaza olan kavşakta bir gün önce otomobil kazasında yerinden sökülen yön levhalarının yerine dikilmeden ikinci kaza meydana geldi. Dün itibariyle yön levhalarının yerine dikildiği noktada kaza riski devam ediyor.
Haber: Şenol Güneş

Editör: Mahmut Beyaz