Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 20 farklı adreste yapılan eş zamanlı şafak operasyonunda toplam 14 kişi gözaltına alındı.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Elbistan İlçe Emniyet Amirliği Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele biriminde görevli 190 personel ve narkotik ve patlayıcı maddeye duyarlı köpek ile yapılan şafak operasyonunda toplam 17 kişi gözaltına alındı. 

20 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN
Elbistan İlçe Emniyet Amirliği Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekibi saat 06:00’da düğmeye bastı 20 farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda toplam 14 kişi gözaltına alınırken, Elbistan ilçe merkezli yürütülen operasyonda Kocaeli, Muğla, Adıyaman ve Osmaniye illerindede 6 şüphelinin yakalanması içinde çalışma başlatıldı. 2015 yılı haziran ayından itibaren kamu görevlisi(polis) olan gizli soruşturmacanın görevlendirildiği, kapsamlı teknik takip sonucunda eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 20 farklı adeste narkotik köpeği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'nde görevli 190 personelle şafak vakti operasyon düzenlendi. Düzenlenen şafak operasyonunda Elbistan, Kocaeli, Muğla, Adıyaman ve Osmaniye'de toplam 17 kişi göz altına alınırken, 6 şüphelinin yakalanması içinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Ev ve işyerlerine yapılan aramalarda toplam 474 gram esrar, 15 adet uyuşturucu hap, 2 adet kuru sıkı tabanca, ve 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz