Alınan bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti yaptığı iddia edilen 2 olayda, 5 kişi uyuşturucu madde kullanma suçundan gözaltına alınırken, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 2 şüpheli için arama çalışmaları sürüyor.

35 GRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

4 aylık çalışmalar sonucunda Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan 3 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan 5 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılarak 35 gram Esrar maddesi ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Yine İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığınca Pazarcık ilçesinde 6 adreste, Gaziantep’te ise 2 adreste yapılan eş zamanlı operasyon sonucu, Y.M., D.O., S.M., A.B., H.U.A. ve İ.S isimli 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 15 gram esrar, bir gram Metamfetamin, 56 kök Kenevir bitkisi ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan kova diye tabir edilen 1 adet basit aparat ele geçirildi. Olayla ilgili S.D. ve A.D isimli (2) şüpheli şahsın yakalama çalışmalarına devam ediliyor.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz