Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına geçit vermeme parolasıyla operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğüne bağlı polis ekipleri geçtiğimiz gün Mehmet Akif Mahallesi’nde tespit ettikleri sokak satıcılarını takip ederek mercek altına aldı. Takip ettiği buluşma yerlerinde iki ayrı uyuşturucu kullanıcısını yakalayan ekipler, kullanıcı bir şahıs  üzerinden 1.20 gram metamfetamin ve 0.73 gram bonzai maddesi ele geçirdi. Diğer kullanıcıda ise  0.20 gram metamfetamin bulundu. Ekipler sonrasında ise uyuşturucu satıcılarına ait hedef adreslere art arda operasyon yaptı. Uyuşturucu sattıkları tespit edilen Abdullah A. ve Hacı Abdullah Y. isimli şahıslara ait ikamette yapılan aramada, Abdullah A. isimli şahsın üzerinden 0.64 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

GAZİANTEP’TEN KAHRAMANMARAŞ’A UYUŞTURUCU TAŞIYORLARDI!

Operasyonu daha da genişleten ekipler, uyuşturucu satıcılarına Gaziantep’ten uyuşturucu madde getirdiklerini tespit ettiği Kübra Y., Hikmet Ş. ve Taner E.’yi aynı operasyon kapsamında kıskıvrak yakaladı. Yakalanan Kübra Y. isimli şahıs üzerinden 13.18 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Aramalarda bir ikamette de ruhsatsız pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Kullanıcı iki şahsa adli işlem yapılırken, uyuşturucu satıcısı 5 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu satıcıları Abdullah A., Kübra Y., Hacı Abdullah Y., Hikmet Ş. ve Taner E., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

(Haber: Aziz Çevlik)

Editör: Mahmut Beyaz