ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılarak, Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Narlı Mahallesi’nde 16 yaşındaki kızına tecavüz edildiği iddia edilen olayda adı geçen M.G ve 2 yıl boyunca sevgili oldukları iddia edilen A.M.K konuştu.  4 kişi tarafından tecavüze uğrayan ve 16 yaşındaki 2 aylık hamile olan genç kız hakkında “Onun akli dengesi yerinde değil” dedi.

BENDEN YARDIM İSTEDİ

Sevgili oldukları iddialarını yalanlayan A.M.K, “Sevgili olduğumuz yalan. Ben ona sadece yardımcı oldum. Benden destek istedi bende ona yardım ettim ve istediği yere bıraktım” dedi.

O KIZIN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Olayla kendisinin hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen M.G, “Narlı’da 2 haftadır bu konu konuşuluyor. Kızın ailesi tarafından olayla ilgili hiçbir girişimde de bulunulmadı. Hatta olayla ilgili ben bizzat babasına, halasına ve annesi Cennet hanıma ulaştım.  Kendilerine devletimiz, polisimiz var diyerek konuyla ilgili araştırma yapmayı teklif ettim. Olayda benim ismimin geçmesi ismi geçen diğer 3 kişi ile yakın arkadaşlık kurmamdan kaynaklanıyor. O kızı daha önce hiç görmedim. 2 yıl önce sadece bir parkta gördüm. Kendisi akıldan noksan gibi takılan bir kız. Deli gibi hareketleri vardı. Aslında çok akıllı ama hareketleriyle kendisini deli gibi gösteriyor. Ben bu kızın korunması için elimden geleni yaptım” ifadelerini kullandı.

‘SENİN PARAN SENİN KEFENİN OLSUN’

Anne Cennet ise, “Yalan söylüyorsun olayda senin de ilgin var. Senin de kız kardeşlerin var. Sen diyorsun ya benden para koparmak için uğraşıyorsun diye, senin paran kefenin olsun. Ben bugüne kadar paracı olmadım. Herkes benim sırtımdan yedi ama ben kimsenin sırtından yemedim” diyerek tepki gösterdi.

HABER: KÜBRA ŞİMŞİR

Editör: Mahmut Beyaz