Yaptığı şok baskınlarla uyuşturucu tacirlerine geçit vermeyen Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Geniş kapsamlı uyuşturucu operasyon sabah saatlerinde başladı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir şafak operasyonu yaptı. Uzun süredir aralıksız takip edilen şebekeye düzenlenen operasyon kapsamında 6 ayrı olayda suçüstü uyuşturucu yakalama neticesinde 9 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

OPERASYON GENİŞLETİLDİ!

Operasyonu genişleten ekipler, kent merkezinde de 4, Gaziantep’te ise 3 ayrı adrese operasyon yaptı. Yapılan operasyonlar 6 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu satıcısı şüphelisi 6 kişinin daha yakalanmasıyla, operasyon kapsamında 15 kişiye işlem başlatılırken, 6 uyuşturucu taciri şüphelisi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Operasyonda, 1 kilo 62 gram esrar maddesi, 92 adet ecstasy hap, 1 adet captagon hap, 31 kök kenevir bitkisi, 2 paket bonzai maddesi, 2 paket esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyet yetkilileri operasyonların devam edeceğinin bilgisini verdi.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz