Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde kuyumcuya gelen bir kadın yanında getirdiği 2 adet sahte yüzüğü, altın tablasındaki gerçek yüzük ile değiştirdi. Yüzüklerin değiştiğini yaklaşık 20 dakika sonra fark eden işyerini sahibi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Elbistan İlçesi Hulusi Efendi Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana gelen olayda, müşteri olarak giren bayan yanında getirdiği 2 adet sahte yüzüğü, kuyumcunun bakması için bıraktığı altın tablasındaki gerçek yüzük ile değiştirdi. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda işyerine yüzük bakmak için giren bir bayan iki adet yüzük almak istediğini söyleyerek, vitrindeki ürünleri incelemeye başladı. Bu sırada, ürünleri müşterinin incelemesi için tezgahın üstüne bırakan kuyumcunun bir anlık dalgınlığından yararlanan bayan yanında getirdiği yüzüğü gerçeği ile değiştirdi.

AYNI İŞYERİNDE 1 AYDA MEYDANA GELEN İKİNCİ OLAY

Hulusi Efendi Caddesi üzerinde bulunan kuyumcuda 1 ay içinde meydana gelen ikinci olay olduğunu ifade eden işyeri sahibi, Yüzüklere bakmak için gelen Bayan’ın piyasa değeri yaklaşık 1000 tl olan 22 ayar 2 adet yüzüğü kuyumcunun dikkatinin dağıldığı sırada cebindeki sahte yüzüğü gerçeği ile değiştirdiğini ifade etti. El çabukluğu ile sahte yüzüğü gerçeğiyle değiştiren bayan daha sonra işyerinden ayrıldı. İşyeri sahibinin altınları tezgaha bıraktığı sırada durumu fark edip Polis ekiplerine bildirdi. İşyerine gelen Polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını alarak inceleme yaptı.

Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz