Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri yangına müdahale edebilmek için zamanla yarıştı. Alevlerin arasında kalan köpek ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Her yerinde yanık olan köpek veterinere götürüldü. Bazı vatandaşlar ise köpeğin yanık halini görünce sinir krizleri geçirdi.

Alınan bilgilere göre olay, Trabzon Bulvarı Özel İdare İş Merkezi arkasında bulanan iş yerinin çatı kısmında meydana geldi. İddialara göre nedeni bilinmeyen bir şekilde çatı kısmında çıkan kıvılcımlar bir anda kullanılmayan eşyalara tutuşturdu. Yangını gören vatandaşlar hemen itfaiye ve polis ekiplerini aradı.
KÖPEK İÇİN DAKİKALARCA ECEL TERLERİ DÖKTÜLER
Çatı kısmında bulanan kulübenin içindeki köpek bulunduğunun görülmesi üzerine vatandaşlar yangın tüpleri müdahale ettiler. Tüplerin bitmesi üzerine vatandaşlar olay yerinden ayrılmak zorunda kaldılar. O anlar ise Manşet TV ekiplerince saniye saniye kaydedildi. Bu arada çatı kısmında bulanan köpek ise feci şekilde yandı.
İTFAİYE EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 5 ekip 15 personel gelerek yangına müdahale etti. Bir itfaiye eri ise oksijen tüpüyle alevlerin arasına girerek köpeği kurtardı. Her yerinde yanık olan köpeğe su verilirken olay yerine veteriner çağrıldı.
SİNİR KİRİZLERİ GEÇİRDİLER 
Bu esnada köpeğin yanmış halini gören bir anne ile kızı sinir krizleri geçirdi. Anne kızının üzülmemesi için onu teselli ederken itfaiye ve vatandaş ise köpeği veterinere ulaştırmak için adeta zamanla yarıştılar. Yaklaşık 20 dakikalık bir müdahalenin ardından yangın tamamen söndü. Veteriner hekime götürülen köpeğin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Haber ve Kamera: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz