İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri son aylarda yaptığı birbirinden başarılı operasyonlarla suç ve suçluya geçit vermiyor. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde aranan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.  Suçun minimize edilmesi amacıyla, suç işlemeye eğilimli sabıkalı aranan şahısların yakalanması için çok sayıda adresi tespit eden polis ekipleri, hedef şahısları gizlendikleri adreslerde yakalamak için takip yaptı. 
ÇOK SAYIDA ADRESE OPERASYON
Yüzlerce adrese çok sayıda baskın yapan polis ekipleri, tasarlayarak adam öldürme suçundan aranan Niyazi Ş. (53) ve kasten öldürme suçundan aranan Mehmet Ö'nün (48) de olduğu, hırsızlık, uyuşturucu, yaralama, gasp, çocuğun cinsel istismarı gibi suçlardan 13 yıla kadar değişik miktarlarda hapis cezası ile aranan 61 kişi ve farklı suçlardan yakalama kararı ile aranan 38 kişi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan 99 kişi adliyeye sevk edilirken, 61'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
YAKALANMAMAK İÇİN SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRDİLER
Adreslerde yakalanan şüphelilerden kimliksiz olanlar ve kimliğinden şüphe duyulanlar ayrıntılı parmak izi tetkikinden geçirilerek kimlikleri saptandı. Birçoğunun yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği de tespit edildi. 
 

Editör: Mahmut Beyaz