Edinilen bilgilere göre,  gündüz saatlerinde Onikişubat İlçesi Tekerek Mahallesi'nde bir apartman dairesine hırsızlık amaçlı giren İ.G. isimli bayan, ev sahibinin evine girmesiyle kaçmaya başladı. Apartman boşluğunda suçüstü yakalanan bayanın, çevre illerden geldiği, çok sayıda suç kaydının olduğu ve gezici hırsızlık gruplarından olduğu tespit edildi. Evden cep telefonu çalındığı tespit edildi. Yanında küçük bir çocukla apartmanlarda kendisine dilenci süsü vererek hırsızlık yaptığı tespit edilen İ. G. sevk edildiği Adliyede tutuklandı.

Yine Onikişubat İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde  parkta oturan gençlerin yanına gelen kimliği meçhul bir kişi, gençleri bıçakla tehdit ederek araçlarının lastiğini kesti ve araçlarındaki cep telefonu çalıp kaçtı. Araştırma yapan polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede tespit ederek üzerinde telefon ve bıçakla suçüstü yakaladı.
11 suç kaydı olan V. K. sevk edildiği Adliyede tutuklandı.
 Dulkadiroğlu İlçesi Senem Ayşe Mahallesi'nde ise bir vatandaşın elindeki cep telefonunu çalıp kaçan kimliği meçhul şüpheli, polis ekiplerinin araştırması sonrası tespit edilerek Gaziantep ilinde yakalandı. 30 suç kaydı olan M.A., Kahramanmaraş' ta çıkartıldığı Adliyede tutuklandı. 
Tutuklanan 3 şüpheli Emniyet  Müdürlüğü ekipleri tarafından cezaevine teslim edildi.

Editör: Mahmut Beyaz