Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, edinilen istihbarı bilgiler doğrultusunda İsmetpaşa Mahallesi’nde bir dairenin kumarhaneye çevrildiği bilgisine ulaşıldı. Bu kapsamda gece saatlerinde daireye baskın yapan ekipler, 23 kişiyi kumar masasında yakaladı. Kumar oynayan ve yeni tip Koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede  kapsamında sosyal mesafe kuralını ihlal eden 23 kişiye 72 bin 450 TL para kesildi.

7’NCİ KATTAN AŞAĞI ATTILAR

Polisin geldiğini fark edince masaların altına saklanan kumar oynayan şahıslar ellerinde bulunan iskambil kağıtları ve paraları pencereden aşağı fırlattı. 240 TL paraya ve oyun kağıtlarına el koyan ekipler, üzeri aranan 23 kişiyi işlemleri tamamlamak üzere Kahramanmaraş İl  Emniyet Müdürlüğüne  götürdü.

FARKLI SUÇLARDAN ARANIYORMUŞ

Kumar oynayan 23 kişiye yapılan GBT sorgusunda 3’ünü  farklı suçlardan arandığı tespit edildi. Aranan 3 kişi ise, işlemlerinin ardından gözaltına alındı.
Ruhsatsız ve isimsiz olan umuma açık yer haline getirilen daire,  İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

Editör: Mahmut Beyaz