Kaza akşam saatlerinde Onikişubat İlçesi Kılavuzlu Mahallesi Kayseri yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü kırmızı ışıkta bekleyen bir başka araca arkadan çarparak orta refüjde bulunan ağaca söküp yolun karşısına geçerek durabildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Ambulans ekipleri geldi. Alkollü sürücü çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Yaralıya müdahale eden ekipler, şahsı ambulansa alarak hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Kaza yerinden yüz metre kadar uzaklaşan ambulanstan bir anda itiş kalkış başladı, durumu fark eden ambulans sürücüsü hemen aracı kenara çekerek durdu.

Bu sırada yaralı kazazede kendine müdahale eden sağlık görevlilerine ve araca taşla saldırdı. Neye uğradıklarını şaşırtan sağlık görevlileri koşar adım kaçarak olayın yaşandığı yerin yakınında bir eve sığındı. Saldırgan şahıs ise polis ekiplerince Kılavuzlu köprüsü yakınlarında yerde baygın halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Mahmut Beyaz