İlk olay, sabah saatlerinde Onikişubat İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 10.00 sıralarında Sıddık L. henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı daha önceden tanıdığı Harun N.’yi silahla ayaklarından vurdu. Yaralı Harun N., özel bir araçla Yörük Selim Hastanesi’ne kaldırılırken olayı gerçekleştiren şüpheli Sıddık L. ise olay yerinden kaçtı.

EVİNİN BAHÇE KISMINDA VURULDU

Diğer olay ise, 12.00 sıralarında Onikişubat İlçesi Osmangazi Mahallesi 14. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Hamza G. ikametgâhında bulunduğu sırada bir şahıs tarafından dışarı çağrılarak evinin bahçe kısmında silahla bacaklarından vuruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahalesinin ardından yaralıyı, Yörük Selim Hastanesi’ne götürdü. Yaralı Hamza G. tedaviye alınırken hayati durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

İki yaralıda polise verdiği beyanlarında kendilerini Sıddık L.’nin yaraladığını söylediler. Her iki olayı da gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli Sıddık L., polis ekiplerince her yerde aranıyor.

Editör: Mahmut Beyaz