Onikişubat İlçesi Karamanlı Mahallesi Fatmalıoğlu Derviş Caddesi üzerinde bulanan bir apartmanda meydana gelen olayda 33 yaşındaki Fatih Saka kendisine ait evin penceresini çıkarak kendini beton zemine bıraktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık polis ve itfaiye ekipleri geldi. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Saka, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Fatih Saka’nın intihar etmeden önce yazdığı ve vasiyeti olduğu öne sürülen bir metin bulundu. Yazıda kendisinin Kale kasabasındaki annesinin yanına defnedilmesini öne sürüldü.

Sözde Saka’nın yazdığı öne sürülen vasiyeti ize şöyle: “Ahmet ve Emine den olma 10.04.1985 doğumlu ben Fatih Saka kendi özgür idarem ve isteğim ile bu söz konusu olan vasiyetnamemi yazıyorum. İleride benim ölümüm halinde beni Kale Kasabasında bulunan Kale aile mezarlığına rahmetli annem olan Emine Saka’nın yanına defnedilmemi istiyorum. Bunu ise altını çizerek özellikle istiyorum. Onikişubat ilçesine bağlı olan Esentepe Mahallesinde ikamet eden Kız kardeşlerim olan Ayşe A., ve Yurdagül S’nin ve ayrıca da enişteni olan İlyas Saka’nın benim ölümüm halinde defin işlerim ile bizzat bu ismini vermiş olduğum kişilerin ilgilenmesini istiyorum. Onikişubat ilçesine bağlı olan Karamanlı Mahallesi Fatmalıoğlu Devriş Ağa Caddesi Ak Apartmanı Sitesi 3.Kat’ta bulanan tapulu ve şahsıma ait olan dairemi çocuklarım olan Ahmet Emin ve Muhammet Mustafa Saka’nın 18 yaşını ikmal ettiği zaman bu söz konusu olan evin tapusunu üzerlerine almalarını istiyorum. Ayrıca bu söz konusu olan evden eşim H.M. Saka ve ailesinin hiçbir şekilde hak iddia etmeyecekleridir. Bu evi sadece çocuklarıma veriyorum.

Vasiyetimde söylemek istediklerim ve anlatacak olduklarım bunlardan ibarettir gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. 11.11.2017 Vasiyet eden Fatih Saka”

 Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz