Onikişubat  ilçesi Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasında bulanan bir apartman duvarının dibinde bond çanta gören vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat’a bildirdi.

İhbarı alan güvenlik güçleri olay yerine geldi. Şüpheli çantanın patlatılması için bomba imha ekipleri hazırlıklarını yaparken, çantanın sahibi olduğu öğrenilen bir vatandaş olay yerine geldi. Şahıs, apartmanın görevlisi olduğunu ve çantayı kendisinin bıraktığını içerisinde bişey olmadığını söyledi. Bunun üzerine çanta polis ekiplerince incelendi. Çantanın içinin boş olduğunun anlaşılması üzerine herkes derin bir nefes aldı.

Manşet Gazetesine konuşan apartman görevlisi Ahmet Cıcık: “Ev taşıması yaptılar. Malzemeleri dışarıya bıraktılar. Bende apartman görevlisi olarak, buraya getirip malzemeleri koydum. Burada bulanan koli ve kartonları, kağıt toplayıcıları almış gitmiş. Burada sadece çanta kalmış. Onu da Emniyet ekipleri görünce şüpheli çanta diye gelmişler. Bende gördüm ekipleri uyardım. Benim koyduğumu söyleyince çantayı alıp gittiler”  dedi.

Haber: Mustafa Kılınç  

Editör: Mahmut Beyaz