ANKARA'da 28 kişinin hayatını kaybettiği askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin arasında Tarım TV çalışanı 32 yaşındaki Gülşen Yıldız'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde toprağa verildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Tarım TV'de çalışan Gülşen Yıldız, dün akşam iş çıkışı Ankara Yenimahalle'de bindiği bakanlıklar servisiyle Çankaya lojmanları yakınındaki evine giderken başına isabet eden cam parçalarıyla ağır yaralandı ve götürüldüğü Güven Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yıldız'ın cenazesi, babası İbrahim ile annesi Gülay Yıldız tarafından hastaneden teslim alınarak memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne getirildi. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan ve 4 yıldır Tarım TV'de çalıştığı öğrenilen Yıldız için doğduğu Yapılıpınar Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. 2'si kız 3 çocuklu ailenin en küçüğü ve bekar olduğu öğrenilen Yıldız'ın cenazesi, akşam vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalledeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

AMCASI: HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Gülşen Yıldız'ın amcası Gülağa Yıldız, yeğeninin herhangi bir siyasi görüşü olmadığını kaydederek, şunları söyledi: "Sadece servisle eve giderken patlamada öldüğünü biliyoruz. Kendisini 1 yıldan fazla oldu görmedim. Ankara'da çalışıyordu, herhangi bir siyasi görüşü de yok. Milletin başı sağ olsun. TRT başvurusu vardı; imtihanlarına giriyordu, sınava hazırlık aşamasındaydı. Böyle oldu. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.
 
Erdi İşbilirElbistan
Editör: Mahmut Beyaz