Show TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan “Artık Susma” isimli programda Kahramanmaraş’ta yaşayan Hüsnegül Ünlü isimli bir bayan ekrana çıkarak kendisini yine Kahramanmaraş’ta yaşayan bir iş adamının hamile bıraktığını öne sürdü. Kadının iddiaları arasında DNA testi yaptırmak için iş adamını defalarca aradığını ve iş adamının bunu da kabul etmediğini söyledi.

Manşet Gazetesi haber ekibi iddialara yanıt vermesi için iş adamı ve galerici Murat Taşatmaz ile görüştü. Taşatmaz, Hüsnegül Ünlü’nün yalan söylediğini böyle bir konunun yaşanmadığını ve TV kanalını 13-14 defa aramasına rağmen ancak bağlanabildiğini söyledi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM

Taşatmaz Haber ekibimize şöyle konuştu: “Ben kesinlikle kabul etmiyorum böyle bir şeyi, Seda hanım biraz önceki canlı yayında şahsıma yönelik yanlış beyanlarda bulundular. Ben burada şov peşinde olduğum için değil kendimi savunmak adına çıktım. Orada, Hüsnegül Ünlü ismindeki bayan benden çocuğu olduğunu beyan ediyor. Bana TV kanalı aracılığı ile ahlaksızca ağza alınmayacak kelimelerde bulunuyorlar. Ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum. Benden hariç çocuğunun olduğunu söyleniyor. Benden hariç iki çocuğu daha varmış. TC’si ile kimliğine bakılınca nerde ne olduğu belli olur. Buradan Seda Sayan hanıma sesleniyorum, TC’sine bakmadan sabıkasına bakmadan karşısındaki kişileri böyle yargılaması bence yanlıştır. Bu tür şeylerden ötürü rencide oldum. Yüzlerce esnaf arkadaşım beni arayarak kınadılar. Murat bey bu olay nedir diye? Devletimizden ve milletimizden özür diliyorum böyle bir şey yaşandığı için. Seda Sayan ve kanal hakkında savcılığa suç duyurusunda bulanacağım”

3 YIL ÖNCE TANIŞTI

Taşatmaz, Hüsnegül Ünlü ile 3 yıl önce tanıştığını anımsatarak şunları dile getirdi: “Hüsnegül Ünlü ile 3 yıl önce tanıştım. Galeride işlerim yoğun olduğu bir saatte telefonum çaldı. Kahramanmaraş öğretmenevi istikametinde berber olan yeğenim beni aradı; ‘Murat abi dükkana gelir misin?’ dedi. Arabası yoktu, beraber gezeriz, tozarız diye beni aradı. İş yerine geldiğimde 30 dakika filan oturduk, karşı otobüs durağında 2 tane bayan vardı. Gece saat 1 civarında. Bu bayan kendilerini eve bırakmamızı rica etti. Ben tanımam etmem, benim yeğenime söylediler. Oradan da Namık Kemal istikametinde bir eve bıraktık. O esnada biz tanıştık. Benim telefon numaramı aldılar. Tekrar aynı gün 1-2 saat sonra beni arayıp; ‘Bize bir paça içirir misiniz? Murat bey diye’ beni çağırdılar. Beraber Ulu caminin orada bulanan paçacılara gittik. Bu hanımefendi ile bir arkadaşlık oldu. O günden 3-5 gün sonra telefonlaşma oldu. Bende bu esnada, ailemle alevi bir sorunum olduğu için, çoluğuma çocuğuma karşı sakıncalı bir durum olmasın diye, diğer bir evim vardı oraya gittim. Orada yaşamaya başladım”

ALIKOYMA OLMADI

Hakkındaki iddiaların hepsine Manşet Gazetesi haber ekibi vasıtasıyla cevap veren Taşatmaz şöyle konuştu: “Herhangi bir alı koyma yok. Benim çarşıdaki evim ile emniyet müdürlüğünün arasındaki mesafe 60 metredir.  Seda hanımın programında Murat beni eve bağladı demiş. Kesinlikle kabul etmiyorum. Evim belli, 5 katlı bir binadır. Komşularımın hepsi de Allah rızası için şahitlik yapar. Zaten benim evimde kaldığı dönemlerde de gece 1-2 gibi eve gelip hemen ardından geri giderdi. Madde kullandığını öğrendim. Ben uzaklaşmaya başladım. Git dedim. Benim sabıka kaydımda herkese gösterebilirim. Benim ne sigara içmişliğim, ne alkolüm vardır. Ben işimde gücümde bir insanım. Bir ailevi problemim vardı konu buralara geldi. Kendisi ile herhangi bir bağım yoktur. Kaç kere benden para istedi. 3-5 defa para verdim, baktım önüne geçileceği kalmadı, bende emniyete gittim. Kendisi ile hala dosyalarımız vardır. Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğünde gidip sorulduğu zaman 5 kere dilekçe vermişimdir”

Haber: Mustafa Kılınç 

  

Editör: Mahmut Beyaz