Şehitlerimizin acısı dinmeden bir yenisi daha eklendi. PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş 23 yaşındaki Mustafa Can Kalfe'nin acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

 

Henüz önce ki gün Diyarbakır\Sur'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ömer Sayıl'ı toprağa veren Kahramanmaraş'ın daha acısı dinmeden bir acı haber de Şırnak'ın İdil İlçesi'nden geldi. Şırnak'ın Çakırsöğüt birinci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, emrinde görevli iken 21 Şubat 2016 günü saat 10:00 sıralrında Şırnak'ın İdil İlçesi'nde icra edilen Şehit Polis Memuru Ersin Yıldırım Operasyonu kapsamında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

TERÖR ALEYHİNE SLOGANLAR ATILDI

İdil'de sabah saatlerinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan jandarma uzman çavuş Mustafa Can Kalfe'nin şahadet haberi, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demir tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yaşayan babası ali Kalfe'ye verildi. Şahadet haberiyle, Kalfe'nin sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Bu sırada şehidin evinin önünde toplanan kalabalık, terör aleyhine sloganlar attı. Geçen yıl Ağustos ayında göreve başladığı ve bekar olduğu öğrenilen şehit jandarma uzman çavuş Kalfe'nin cenazesi, bugün Afşin'de düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

EMRE AKKIŞ

 

Editör: Mahmut Beyaz