24 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirleriyle AK Parti İl Başkanı olan Ömer Oruç Bilal Debgici’yi öncelikle bir kez daha kutluyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yaklaşık 2 yıldan bu yana AK Parti İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Ahmet Özdemir’i de bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum.

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından oluşan merkez Dulkadiroğlu İlçesi’ne AK Parti İlçe Başkanı olarak gelen Ömer Oruç Bilal Debgici’yi 3,5 yılda gerçekleştirilen seçimlerdeki başarıları ile tanıyoruz. Özellikle Dulkadiroğlu İlçesi’nde yaptığı çalışmalarla göz dolduran Debgici’nin İl Başkanlığı sürecinde Dulkadiroğlu’nda bıraktığı çıtayı daha da yükseleceğine inanıyorum. Bir gazeteci olarak sık sık tanık olduğum sıcak, samimi ve olumlu çalışma ortamıyla 2019 seçimlerinde Ahmet Özdemir’den teslim aldığı bayrağı en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum.

Bu yazıları Ömer Oruç Bilal Debgici’nin azmine, çalışkanlığına ve disiplinli tutumuna şahit olduğum için biliyor ve yazıyorum. Tabii ki aynı zamanda bunları yazarken gazeteci olmanın yanı sıra bir Kahramanmaraşlı olarak ta kendisinden şehrimiz için güzellikler, fayda sağlayacak işler bekliyorum.